Skip to content
For å handle hos oss må du opprette en bedriftskonto
For å handle hos oss må du opprette en bedriftskonto

Garanti og reklamasjon

Ved kjøp og salg av varer B2B gjelder kjøpsloven og ikke forbrukerkjøpsloven. 

Våre produkter selges kun til profesjonelle i frisør og skjønnhets relatert bransje. Enkelte varer må du i tillegg sende inn bevis for din kompetanse for å få tilgang til. Dette gjelder produkter for bruk i montering av tannsmykke. 

Elektroniske varer har en garanti på 6 måneder fra kjøpsdato mot produksjonsfeil og/eller mangler. Glamcor har en egen utvidet garanti for sine produkter som gjelder i 1 år fra kjøpsdato. 

Skulle en feil eller mangel oppdages på din vare, gi oss snarest beskjed og vi ordner retur av din vare, samt erstatter den defekte varen og det skulle vise seg å være en produksjonsfeil eller en generell feil/mangel ved produktet.

Garantien dekker ikke skader og feil som oppstår ved feil bruk eller påført av eier av produktet. 

Ved skader på din ordre ved mottak, må dette meldes Posten.no umiddelbart, ta også bilder av din sending og skadet vare. Ved å velge posten med sporing er din sending forsikret og Posten vil erstatte dine skadde varer. Posten uten sporing sendinger er kun du selv ansvarlig for, og vil ikke erstattes av noen. 
Vennligst benytt følgende link for å melde skade til Posten.no øyeblikkelig ved mottak av skadet sending eller skadet innhold: https://www.posten.no/kundeservice/skjema